w maju wybieramy się do Californii, jakieś rady co warto zobaczyć, co omijać i jaki środek transportu najlepiej wybrać (tu interesuje mnie najbardziej z Los Angeles do Las Vegas).
czekam na podpowiedzi
_________________ life moves on but memories stay
www.bham.pl
kiedys rozmawialem z kolesiem ktory mieszka tam i mowil ze tam jest porypane prawo prawie wszystkiego zakazuja ale niewiem dokladnie co i jak a do zwiedzania hmmm szkoda ze nie jezdzicie na rolkach albo desce bo to stolica miejscowek i skateparkow:)
Sama nie bylam jeszcze- aczkolwiek moja siostra byla tam na 3 tygodnie - nie wiem na ile sie wybieracie ale oni poruszali siesamolotami by przemierzyc stany o chiago do Californi i Hawai - oczywiscie urzywali zorganizowanego biura podrozy i zorganizowali im cala wyprawe.
Mysle ze mozecie wyporzyczyc samochody i przemiescic sie od stanu do stanu gdyz transport tem jest tani:)
Niestety nie moge sluzyc zadnymi detalami -
No chyba ze macie w plannach wyjazd przy okazji na Cuba lub Dominican Republic:)
Dzięki serdeczne za rady! Jedziemy na 3 tygodnie - w tym tydzień na hawajach. Trochę mało czasu, żeby wszystko zobaczyć dlatego postanowiliśmy dokładnie (na ile to jest możliwe) zwiedzić kalifornie i nevade.
Czy twoja siostra była zadowolona z tej wycieczki? Zastanawiam się czy warto z biurem podróży czy na własną rękę - tak zawsze jest ciekawiej.
pozdrawiam
_________________ life moves on but memories stay
www.bham.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum